×

Οι απόφοιτοι του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών αποτελούν αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Η καταξίωση των πτυχιούχων του Τμήματος στον επαγγελματικό και ακαδημαϊκό χώρο αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του υψηλού επιπέδου της εκπαίδευσης που παρέχεται από το Πανεπιστήμιο.

Επωφεληθείτε από τα σημαντικά πλεονεκτήματα που σας προσφέρει το δίκτυο αποφοίτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και βοηθήστε μας να σχηματίσουμε μια ζωντανή κοινότητα αποφοίτων, οι οποίοι βοηθούν ο ένας τον άλλον μέσω δικτύωσης και ανταλλαγής πληροφοριών για θέσεις εργασίας. Κάντε την εγγραφή σας εδώ: https://alumni.uowm.gr

Ενημερωθείτε για νέες θέσεις εργασίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές και υποτροφίες από το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου (https://career.uowm.gr).

Με την εγγραφή σας στο  Ε-Newsletter του Τμήματος μας δίνετε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ενημέρωση για τις δράσεις του Τμήματος και για υπηρεσίες που μπορείτε να αξιοποιείτε και μετά τη λήψη του πτυχίου σας.

Δομή Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

TOP